TÖLTSD LE TE IS A HONFOGLALÓ LEGÚJABB VERZIÓJÁT!

Az új verzió már elérhető a két legnagyobb mobilalkalmazás-áruházban:


Frissítsd az alkalmazást, hogy ne maradj le az újdonságokról!

Mire számíthatsz ebben a verzióban?

1.Privát kérdések barátjátékokhoz
2.Minikvíz - Troll jelölés kötelező kommenttel
3.Reklámbetöltés átdolgozása
4.Tiltottak listája
5.Új karakter a Sárkányrend tagoknak
6.Hamarosan érkező Fény Legendája vár
7.Játékon belüli megosztó üzenetek törlése

Ha bővebben is érdekelnek az újdonságok, változások, akkor görgess tovább!


JÁTSSZ A SAJÁT KÉRDÉSEIDDEL! - PRIVÁT KÉRDÉSEK A KÖNYVTÁRBAN

Rövid leírás: Szeretnél a barátaiddal olyan barátjátékot játszani, ahol az általad/általatok írt kérdésekre kell válaszolnotok? Most itt a lehetőség! A Könyvtárban ezentúl kiválaszthatod, hogy a általad írt kérdést beküldöd a játékba, vagy privát kérdésként használod.

Funkció célja: Szeretnénk, ha ezentúl a barátjátékok még izgalmasabbak lennének és az is kiderülne, hogy ki tudja a legszórakoztatóbb kérdéseket írni. A saját kérdésekkel teljesen személyre szabhatod a játékaitokat. Akár a barátaidról, klánodról is feltehetsz kérdéseket!

Működés: A Könyvtár menüben az “Privát kérdéseim” fülön tudsz olyan kérdéseket írni, amelyek nem kerülnek be a játékba, csak a te általad nyitott barátjátékokban tudod majd felhasználni. A privát kérdéseidet megtalálod a jobb oldalon. Ezeket szabadon tudod szerkeszteni, vagy akár törölni is.


Barátjáték indításnál a témakörök kiválasztásánál tudod kiválasztani a privát kérdéseidet a játékhoz.


FONTOS! Privát kérdéseket bárki írhat, viszont csak Sárkányrend tagok tudnak privát kérdéssel barátjátékot, vagy bajnokságot indítani.

MINIKVÍZ - TROLL-JELÖLÉS KÖTELEZŐ KOMMENT

Rövid leírás: Sajnos a Minikvízben a troll jelölést többen teljesen indokolatlanul használják. Ezentúl, ha egy újonnan beküldött kérdésről azt gondolod, hogy az rosszindulatú, troll kérdés jelölés után megjegyzést is kell írnod, hogy megindokold, miért rosszindulatú a kérdés.

Funkció célja: Szeretnénk, ha megfontoltan használnátok a troll jelölést. Sokszor előfordul, hogy egy-egy nem tetsző kérdés is rosszindulatúnak lett jelölve. Szeretnénk, még inkább elkerülni az alaptalan jelöléseket.

Működés: Ha minikvízben egyértelműen rosszindulatú, másokat sértő, trágár kérdéssel találkozol, akkor használd a “Rosszindulatú kérdés. Jelentem!” gombot. Ezután kérjük, indokold meg, miért jelölted rosszindulatúnak a kérdést.

Ezeket a kérdéseket és indoklásokat egyesével mind ellenőrizzük. Ha a kérdés valóban rosszindulatú, akkor a küldőjét azonnali hatállyal véglegesen kitiltjuk a könyvtárból. Emellett a kérdést a játékba beszavazni próbálók könyvtárhasználatát is korlátozzuk.

FONTOS! Ez a funkció kizárólag a rosszindulatú kérdések küldőinek kiszűrésére szolgál. NE használd abban az esetben, ha csak szimplán nem tetszik a kérdés, arra az esetre továbbra is ott a “Nem illik a játékba” gomb. A troll gomb megnyomása után valaki mindenképpen kitiltásra kerül. Indokolt használat esetén a kérdés küldője, ellenkező esetben pedig az, aki feleslegesen használta a funkciót.

REKLÁMBETÖLTÉS ÁTDOLGOZÁSA

Rövid leírás: A reklámokat eddig mindig az alkalmazás elindításával egyidőben betöltöttük, hogy ne kelljen várni egy-egy reklám megnézésére. Az új megoldással átalakul a jutalomért nézhető reklámok és a játék végi reklámok megjelenése.

Funkció célja: A korábbi reklámbetöltés-módszer a régebbi, kisebb memóriával rendelkező eszközöket nagyon leterhelte és fennakadást okozhatott a játékban is. Az új megoldás nem terheli az eszközöket és csökkenti a szakadások számát. Stabilabb lesz a játék a kevesebb memóriával rendelkező telefonokon, tableteken is.

Működés: Előfordulhat, hogy a reklámok betöltésére több időt kell majd várni például a játék végén, vagy a jutalomért nézhető videó esetén. Hiszen ezek csak abban a pillanatban töltődnek, amikor vége lesz a játéknak, vagy megnéznél jutalomért egy videót a főoldalon.

TILTOTTAK LISTÁJA

Rövid leírás: A barátlista mellett bevezetésre kerül a tiltottak listája. A közösségi chaten többször előfordul, hogy a társalgás másokat sértő irányba terelődik. Korábban néhány oldalon voltak moderátorok, de egy, vagy két játékos véleménye alapján nem szeretnénk kitiltani senkit a közösségi felületről. A 16 verzió 0-24 órás felügyeletére nincs kapacitásunk, és nem is beszéljük a nyelvek többségét.

Funkció célja: Ha valaki lobby chat üzenetei számodra bántóak, rosszindulatúak, akkor ezentúl lehetőséged van tiltani az adott játékost. A tiltottak listáján szereplő játékosok üzeneteit a jövőben nem fogod látni, illetve, ha egy klánban te vagy a klánvezér, akkor az általad tiltott játékos a klánodhoz sem tud csatlakozni. Emellett barátjátékokban sem fogtok találkozni.

Működés: A chaten kattints a játékos üzenetén lévő 3 pontra, majd nyisd meg a profilját. A profilon bökj a “Letiltom” gombra. A tiltottak listájáról bármikor el is távolíthasz bárkit. A játékos profilján bökj a “Feloldom” fülre.

FONTOS! Az általad tiltott játékosokkal a továbbiakban is összekerülhetsz versenyszobás játékban. A tiltottak listája nem azt a célt szolgálja, hogy kizárj ellenfeleket, így például nálad erősebb játékossal ne játszhass ranglistás játékot.

ÚJ KARAKTER SÁRKÁNYREND TAGOKNAK

Keresd a barakkban az új karaktereket.


MEGOSZTÓ ÜZENETEK és CHAT ANIMÁCIÓ TÖRLÉSE

Többen kértétek, hogy a játék közbeni előregyártott üzenetek, animációk közül töröljük a leginkább megosztóakat.

ÚJ FÉNY LEGENDÁJA VÁR - ELŐZETES

Hamarosan új várak érkeznek, a Barakkban találod majd őket! :)

Most érdemes minden nap ellátogatnod a játékba, hogy ne maradj le a Black Friday akciónkról!
Ha kezd kiürülni az aranytartalékod, akkor ez az ajánlat neked szól majd!

Sikeres csatákat kívánunk!
Honfoglaló Csapata