ÚJABB FRISSÍTÉS - DE MIÉRT?

Kivételesen ebben a szezonban is közzétettünk egy Honfoglaló frissítést, amelyet letölthetsz a szokásos helyekről:


Hogy miért lett új verzió ebben a szezonban is?

1.Minikvíz új funkció: Troll-jelölés
2.Jutalomért nézhető videó hirdetés - már barátjátékok után is
3.Hibás kérdés jelölés - “Nem illik a játékba” indokolatlan használata
4.20 éve indult útjára a Honfoglaló - Ünnepeljünk együtt!

Ha bővebben is érdekelnek az újdonságok, változások, akkor görgess lejjebb!

MINIKVÍZ - TROLL-JELÖLÉS

Rövid leírás: Sajnos a Honfoglaló játékosai között is előfordulnak olyanok, akik egy-egy funkciót ártó szándékkal használnak. Így a beküldött új kérdések között is megjelennek időnként másokat bántó, sértő, rosszindulatú kérdések. Ez a része a dolognak nem is meglepetés, de sajnos meglepően sok olyan ember használja a könyvtárat, aki ezeket a kérdéseket megpróbálja beszavazni a játékba.

Funkció célja: Szeretnénk, ha a romboló szándékú, másokat bántó játékosoknak nem lenne helyük többé a könyvtárban. Ezért az ilyen kérdéseket a jövőben lehetőséged lesz jelenteni a minikvízben, a kérdés beküldője pedig tiltásra kerülhet.

Működés: Ha minikvízben egyértelműen rosszindulatú, másokat sértő, trágár kérdéssel találkozol, akkor használd a piros “Rosszindulatú kérdés. Jelentem!” gombot.

Ezeket a kérdéseket egyesével mind ellenőrizzük. Ha a kérdés valóban rosszindulatú, akkor a küldőjét azonnali hatállyal véglegesen kitiltjuk a könyvtárból. Emellett a kérdést a játékba beszavazni próbálók könyvtárhasználatát is korlátozzuk.

FONTOS! Ez a funkció kizárólag a rosszindulatú kérdések küldőinek kiszűrésére szolgál. NE használd abban az esetben, ha csak szimplán nem tetszik a kérdés, arra az esetre továbbra is ott a “Nem illik a játékba” gomb. A troll gomb megnyomása után valaki mindenképpen kitiltásra kerül. Indokolt használat esetén a kérdés küldője, ellenkező esetben pedig az, aki feleslegesen használta a funkciót.

JUTALOMÉRT NÉZHETŐ VIDEÓ HIRDETÉS MÁR BARÁTJÁTÉKOK UTÁN IS

Rövid leírás: Versenyszobás játékok után eddig is lehetőséged volt olyan videó hirdetést nézni, amelyekért jutalmat gyűjthettél be. A funkciót most kibővítettük, így barátjáték és gyakorló játék után is elérhetővé vált.

Funkció célja: Azok a játékosok is gyűjthessenek aranytallérokat videónézéssel, akik csak barátjátékot játszanak és nem vesznek részt a versenyszobás küzdelmekben.

Működés: Barátjáték és gyakorló játék után is lehetőséged lesz a főoldalról elindítani a reklámvideókat a kis ajándékdobozra kattintva, amelyekért jutalmakat gyűjthetsz.


FONTOS! Egy nap maximum 10 videót indíthatsz, tehát ha lejátszol 10 játékot és megnézed mind a 10 videót, akkor a 11. játékod után (legyen az barátjáték, gyakorló, vagy versenyszobás) már nem kapsz jutalomért nézhető videó hirdetést.

HIBÁS KÉRDÉS JELÖLÉS - “NEM ILLIK A JÁTÉKBA” INDOKOLATLAN HASZNÁLATA

Rövid leírás: Játék közben hibásnak jelölt kérdéseknél dönthettek úgy, hogy az nem illik a játékba és törlésre javasoljátok.

Funkció célja: Sajnos ezt a funkciót sokan arra kezdték használni, hogy a nekik nem tetsző kérdés kikerüljön a játékból. Mivel ezek a kérdések az esetek többségében illenek a játékba (lehet, hogy némi javításra, vagy frissítésre szorulnak, mert elavult információt tartalmaznak), a szavazók többsége nem is ért egyet a jelölővel. Szeretnénk visszaszorítani az ilyen típusú indokolatlan jelöléseket.

Működés: Ha valaki túl sokszor javasol törlésre kérdést hibás jelölés esetén, és azzal a többi játékos az esetek nagy részében nem ért egyet, akkor a jelölő játékosnak felfüggesztjük a lehetőségét, hogy játék közben megjelöljön kérdést.

20 ÉVE ONLINE A HONFOGLALÓ!

20 évvel ezelőtt indult útjára a weben a játékunk. Köszönjük, hogy ebben a két évtizedben velünk tartottatok és velünk játszottatok! Szeretnénk ezt a mérföldkövet veletek együtt ünnepelni!

2022.10.04-10.10. között a játékban keressétek a Honfoglaló születésnapi tortáját, szerezzétek meg területfoglalással és a játék végén gyűjtsétek be a jutalmat!


Sikeres torta vadászatot és sikeres csatákat kívánunk!

Honfoglaló Csapata